​
Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menu, contacteer ons. Voor een vlotte manier van werken dienen wij 10 werkdagen op voorhand uw menu te kennen.
​
- Asperges op zijn vlaams
- Asperges met gebakken kabeljauwhaasje
​
- Opgevulde kipfilet met provenciaalse vulling
​
- Varkensgebraad met bruine champignonsaus
​
- Kalkoenfilet met champignonsaus
​
- Varkenshaasje met jagersaus
​
- Parelhoenfilet met fine champagne
​
- Speenvarkenfilet met portosaus
​
- Rosbief met bruine champignonsaus
​
- Wildragout
​
- Lamsfilet met graanmosterdsaus
​
- Gebakken Zalmfilet met wittewijnsaus
​
- Gebakken kabeljauwhaasje met beurre blancsaus
​
​
Deze gerechten worden geserveerd met groentenkrans en kroketten.
Er is steeds een 2de bediening voorzien.
​
In plaats van gewone kroketten kan u ook kiezen voor
​
- Amandelkroketten
​
- krielaarappelen
​
- Gratin aardappelen