top of page

​

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menu, contacteer ons. Voor een vlotte manier van werken dienen wij 10 werkdagen op voorhand uw menu te kennen. 

​

- Asperges op zijn  vlaams                                                       

 

- Asperges met gebakken kabeljauwhaasje                          

​

- Opgevulde kipfilet met provenciaalse vulling                           

​

- Varkensgebraad met bruine champignonsaus                       

​

- Kalkoenfilet met champignonsaus                                           

​

- Varkenshaasje met jagersaus                                                    

​

- Parelhoenfilet met fine champagne                                         

​

- Speenvarkenfilet met portosaus                                                 

​

- Rosbief met bruine champignonsaus                                        

​

- Wildragout                                                                                    

​

- Lamsfilet met graanmosterdsaus                                            

​

- Gebakken Zalmfilet met wittewijnsaus                                     

​

- Gebakken kabeljauwhaasje met beurre blancsaus        

​

​

Deze gerechten worden geserveerd met groentenkrans en kroketten.

Er is steeds een 2de bediening voorzien.

​

In plaats van gewone kroketten kan u ook kiezen voor 

​

- Amandelkroketten                                                                        

​

- krielaarappelen                                                                        

​

- Gratin aardappelen                                                                  

bottom of page