Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menu, contacteer ons. Voor een vlotte manier van werken dienen wij 10 werkdagen op voorhand uw menu te kennen. 

- Asperges op zijn  vlaams                                                       

 

- Asperges met gebakken kabeljauwhaasje                          

- Opgevulde kipfilet met provenciaalse vulling                           

- Varkensgebraad met bruine champignonsaus                       

- Kalkoenfilet met champignonsaus                                           

- Varkenshaasje met jagersaus                                                    

- Parelhoenfilet met fine champagne                                         

- Speenvarkenfilet met portosaus                                                 

- Rosbief met bruine champignonsaus                                        

- Wildragout                                                                                    

- Lamsfilet met graanmosterdsaus                                            

- Gebakken Zalmfilet met wittewijnsaus                                     

- Gebakken kabeljauwhaasje met beurre blancsaus        

Deze gerechten worden geserveerd met groentenkrans en kroketten.

Er is steeds een 2de bediening voorzien.

In plaats van gewone kroketten kan u ook kiezen voor 

- Amandelkroketten                                                                        

- krielaarappelen                                                                        

- Gratin aardappelen