Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menu, contacteer ons. Voor een vlotte manier van werken dienen wij 10 werkdagen op voorhand uw menu te kennen.
- Asperges op zijn vlaams
- Asperges met gebakken kabeljauwhaasje
- Opgevulde kipfilet met provenciaalse vulling
- Varkensgebraad met bruine champignonsaus
- Kalkoenfilet met champignonsaus
- Varkenshaasje met jagersaus
- Parelhoenfilet met fine champagne
- Speenvarkenfilet met portosaus
- Rosbief met bruine champignonsaus
- Wildragout
- Lamsfilet met graanmosterdsaus
- Gebakken Zalmfilet met wittewijnsaus
- Gebakken kabeljauwhaasje met beurre blancsaus
Deze gerechten worden geserveerd met groentenkrans en kroketten.
Er is steeds een 2de bediening voorzien.
In plaats van gewone kroketten kan u ook kiezen voor
- Amandelkroketten
- krielaarappelen
- Gratin aardappelen