© 2016 by Jellen T'Jaeckx. Proudly created with Wix.com

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menu, contacteer ons. Voor een vlotte manier van werken dienen wij 10 werkdagen op voorhand uw menu te kennen. 

- Asperges op zijn  vlaams                                                        marktprijs

 

- Asperges met gebakken kabeljauwhaasje                          marktprijs

- Opgevulde kipfilet met provenciaalse vulling                           14 €

- Varkensgebraad met bruine champignonsaus                       13.5€

- Kalkoenfilet met champignonsaus                                           13.5€

- Varkenshaasje met jagersaus                                                    16.5€

- Parelhoenfilet met fine champagne                                         16.5€

- Speenvarkenfilet met portosaus                                                  18€ 

- Rosbief met bruine champignonsaus                                         18€

- Wildragout                                                                                    18.5€

- Lamsfilet met graanmosterdsaus                                            20.5€

- Gebakken Zalmfilet met wittewijnsaus                                      19€

- Gebakken kabeljauwhaasje met beurre blancsaus          marktprijs

Deze gerechten worden geserveerd met groentenkrans en kroketten.

Er is steeds een 2de bediening voorzien.

In plaats van gewone kroketten kan u ook kiezen voor 

- Amandelkroketten                                                                        + 1€

- krielaarappelen                                                                          + 1.5€

- Gratin aardappelen                                                                  + 1.5 €