Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menu, contacteer ons. Voor een vlotte manier van werken dienen wij 10 werkdagen op voorhand uw menu te kennen.
- Asperges op zijn vlaams marktprijs
- Asperges met gebakken kabeljauwhaasje marktprijs
- Opgevulde kipfilet met provenciaalse vulling 14 €
- Varkensgebraad met bruine champignonsaus 13.5€
- Kalkoenfilet met champignonsaus 13.5€
- Varkenshaasje met jagersaus 16.5€
- Parelhoenfilet met fine champagne 16.5€
- Speenvarkenfilet met portosaus 18€
- Rosbief met bruine champignonsaus 18€
- Wildragout 18.5€
- Lamsfilet met graanmosterdsaus 20.5€
- Gebakken Zalmfilet met wittewijnsaus 19€
- Gebakken kabeljauwhaasje met beurre blancsaus marktprijs
Deze gerechten worden geserveerd met groentenkrans en kroketten.
Er is steeds een 2de bediening voorzien.
In plaats van gewone kroketten kan u ook kiezen voor
- Amandelkroketten + 1€
- krielaarappelen + 1.5€
- Gratin aardappelen + 1.5 €